Колишній футболіст «Динамо» та збірної України Олександр Алієв жорстко висловився про скандального народного депутата Миколу Тищенка. Про це пише видання SportNews.

Минулого тижня Тищенко опинився в центрі скандалу. В соцмережах з’явилося відео, де в Дніпрі його охорона напала на колишнього бійця підрозділу Kraken Дмитра Павлова з позивним «Син».

Тищенко отримав підозру за фактом незаконного позбавлення волі Павлова. Наразі депутат перебуває під цілодобовим домашнім арештом.

На своїй сторінці в Instagram Алієв оприлюднив відео, в яких емоційно звернувся до Тищенка.

«Колєнька, ну подивися, я на передовій. Бачиш, що пишуть про тебе, б###ь? Так що пацани на тебе всі тут чекають. Дивись, і тут, котлєткін, і ось тут. Ось ти який, б###ь.

Як ти пацанів просто з####в! І не лише пацанів, а всіх. Ну, нічого, твій час уже настав, Колюнєчка. Ось він ти, б###ь. Слава Україні! А таких п#######в, як Тищенко, треба, б###ь, щемити й саджати, б###ь» – сказав Аліев.

Коленька, щойно в телеграм-каналі почув те, що ти сказав залишити твої гроші, тобі нема за що жити.

Подивися, ось будинок, будь ласка. Ось будинок. Ось будинок. Он червоний будинок, бачиш? Отак живуть пацани, щоб ти знав, б###ь. А п###іти ти можеш. А жити тобі вже стало нема за що, так?» — сказав Алієв.