У рамках 21 туру англійської Прем’єр-ліги (АПЛ) «Ліверпуль» прийняв на стадіоні «Енфілд» лондонський «Челсі». Команди не забили у цьому поєдинку жодного голу.

Український півзахисник Михайло Мудрик дебютував у складі «синіх», отримавши найвищу оцінку в команді, повідомляє портал «Новини.LIVE».

22-річний українець усупереч прогнозам експертів з’явився на полі не в основному складі, а вийшов на заміну на 55-й хвилині, замінивши півзахисника Льюїса Холла.

Звіт про матч «Ліверпуль» — «Челсі»

Обидві команди активно атакували, і вже на другій хвилині гості забили гол зусиллями Тьяго Сілви та Кая Хавертца. Після вивчення епізоду за допомогою VAR Майко Олівер скасував взяття воріт. У середині тайму «Челсі» знову створив кілька моментів в атаці, в одному з них Алісон урятував «Ліверпуль». Але завершився тайм нереалізованим шансом Салаха.

На початку другої половини гри Коді Гакпо не влучив у ворота із забійної позиції. Михайло Мудрик отримав перший шанс на 64-й хвилині, але пробив у сітку воріт «Ліверпуля» із зовнішнього боку. Суперники встигли обміняти ще рядом небезпечних моментів, але гра закінчилася нічиєю. «Ліверпулю» та «Челсі» не вдалося поправити турнірне становище.