Збірна України з футболу свій наступний матч зіграє у столиці Чехії, повідомляє Українська асоціація футболу (УАФ). У 1-му турі Ліги націй у групі В1 підопічні Сергія Реброва зустрінуться з Албанією.

Поєдинок відбудеться 7 вересня 2024 року на празькому стадіоні «Epet Arena». Початок зустрічі о 21:45 за київським часом.

На цій арені в жовтні 2023 року «жовто-сині» обіграли Північну Македонію (2:0) у кваліфікації на Євро-2024. Тоді Олександр Караваєв відзначився фантастичним ударом на останні секунди.

Нагадаємо, що збірна України з футболу, як і минулого сезону, виступить у Дивізіоні B. Суперниками підопічних Сергія Реброва за групою 1 будуть Чехія, Албанія та Грузія.

Наступний матч збірної України з футболу: стало відомо де, коли та з ким

Груповий турнір буде традиційно зіграний у два кола. Найкращі команди у своїх квартетах Дивізіону B піднімуться до Дивізіону А. Найгірші вилетять до Дивізіону С.

Наступний матч збірної України з футболу: стало відомо де, коли та з ким

Друга позиція у групі дає право стикових матчів за підвищення у лізі. Збірні, які зайняли підсумковий третій рядок, будуть боротися з одним із представників нижчого дивізіону за право залишитися на колишньому рівні.