Колишній гравець національної збірної України Євген Левченко висловився про виступ команди Сергія Реброва у фінальній частині Євро-2024, пише сайт SportNews.

Збірна України завершила свої виступи на Євро-2024 на стадії групового етапу. Підопічні Сергія Реброва посіли 4-е місце в групі E, набравши 4 очки. Українці програли Румунії (0:3), обіграли Словаччину (2:1) та зіграли внічию з Бельгією (0:0).

Напередодні Левченко прокоментував невихід збірної України з групи.

“Коли ти програєш першу гру, то тоді вже можна виграти другу на морально-вольових, із Бельгією хотіти забити гол і не вийти.

Багато людей скажуть, що ми грали з 5 захисниками, але для мене це не захисна тактика – ми граємо з двома нападниками. Це можна занести лише в актив.

Але, як сказав Ребров, ми програли цей матч ще з румунами. Ми програли цей матч, коли вийшли не на 100% зарядженими на цю гру і румуни нас порвали. Та гра нас дуже зламала. І коли перед Євро всі казали, що треба обігрувати румунів і словаків, і з Бельгією грати на нічию – останнє ми зробили, але румунам програли. Ця гра, ця тактика була менш агресивною. Це треба розбирати, шукати, що сталося. Бо ця збірна має дуже великий потенціал і може грати набагато краще”, – сказав Левченко сайту Tribuna.com.