Олімпійський чемпіон і володар двох золотих медалей світових першостей, шведський біатлоніст Себастьян Самуельссон розповів, як справляється з роллю батька.

«На самому початку ти намагаєшся підготуватися, але це невимовно, ти не можеш собі уявити. Це фантастична роль, і я вчуся щодня. Раніше ніколи не міняв підгузки, але тепер це стало звичкою. Я швидко виставив себе дурнем. Одного разу вночі вона була невтішною, і я гуляв з нею по дому. Вона просто кричала і кричала, тому спробував вийти на прогулянку. Потім увімкнув охоронну сигналізацію, вона завищала по всьому будинку. Потім ми переживали, що зіпсували їй слух і таке інше, але начебто все пройшло добре. Зазвичай я досить розслаблений, але перші тижні перевіряв, чи добре вона дихає під час сну», — наводить слова Самуельссона Expressen.

Нагадаємо, що 27-річний Себастьян Самуельссон пропускає перший збір команди Швеції у зв’язку з народженням дитини. Минулого сезону він посів дев’яте місце в загальному заліку Кубка світу-2023/24 і став четвертим у заліку гонок переслідування.

З березня 2020 року Самуельссон живе в Естерсунді разом зі своєю дівчиною Ліннеєю Карлссон, яка на два роки старша за нього. У травні спортсмен повідомив, що в нього народилася донька.