Бронзова призерка Олімпійських ігор 2022 року в жіночій естафеті, німецька біатлоністка Франциска Пройсс розповіла про своє повсякденне життя під час підготовки до наступного сезону.

«Я прокидаюся о 6:45 ранку і одразу йду у ванну, ось тут-то все і починається! Гарна каша, з невеликою кількістю йогурту, фруктів, насіння і трохи меду та кави. Перед тренуванням, залежно від часу і погоди, я роблю кілька вправ, можу зайнятися стрільбою або іноді йогою. Потім слідує тренування або підготовка, яка систематично закінчується перевіркою перед сном. Увечері я переглядаю свій контрольний список, щоб перевірити, чи не забула я що-небудь зробити», — цитує спортсменку видання Nordic Magazine.

Нагадаємо, що Франциска достроково завершила сезон-2023/24. Вона не виступила на заключному етапі в Кенморі (Канада). Пройсс посіла 11-те місце в загальному заліку Кубка світу, набравши 539 очок. У минулому сезоні в її активі п’ять медалей КС: три срібні нагороди особистих перегонів (індивідуальна гонка і пасьют етапу в Естерсунді та медаль спринту в Оберхофі) і дві бронзові медалі естафетних перегонів (Естерсунд і Рупольдинг).