Захисник ярославського Шинника Артем Семейкін спробував пояснити, за що був побитий футболістом закарпатського Минаю у готелі Royal Seginus у турецькому місті Лара. Про це повідомляє видання НВ.

За словами 26-річного росіянина, причиною того, що хтось із українців вирішив дати йому в око, стало прославлення держави-агресора.

«Я спав взагалі. Почув просто, що людина у коридорі кричить „Слава Україні“. А я кажу: „Ні, братуха, слава росії“. Ну і пішло», — заявив він у коментарі кремлівській пропаганді.

При цьому його версія суперечить словам інших учасників подій.

Як розповів захисник Минаю Дмитро Немчанінов, Семейкін поводився по-хамськи по відношенню до обслуги готелю.

«Наші хлопці були у туалеті, а якийсь п’яний футболіст із Шинника там наригав і почав щось розповідати прибиральниці. Вона йому відповідала турецькою, а він такий: „Говори російською, я тебе не розумію“. Наші хлопці кажуть: „Не розумієш? Зараз ми тобі пояснимо тоді російською“. І вдарили його. Він реально поводився по-свинськи з тією жінкою», — розповів український футболіст.

Після цього Семейкін побіг за підмогою, через що й почалася масова бійка, внаслідок якої, крім нього, постраждали ще троє його одноклубників.