Уболівальники англійського Ліверпуля влаштували безсонну ніч для футболістів мадридського Реалу, за який грає український голкіпер Андрій Лунін. Це сталося перед поєдинком 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, повідомляє FanDay.

Сьогодні, 21 лютого, на «Енфілді» Ліверпуль прийматиме мадридський Реал у рамках першого матчу 1/8 фіналу ЛЧ. Перед цією грою фанати мерсісайдського клубу повелися не дуже по-джентельменськи.

Після того, як гравці мадридського Реала заселилися в готель Innside Liverpool Hotel, вони запустили феєрверк. Сталося це близько другої ночі. У такий спосіб уболівальники англійського клубу спробували вимотати Андрія Луніна та інших гравців Реала, не давши їм відіспатися перед грою. Відео із салютом виклали фанати мадридського Реала.

24-річний Лунін цього сезону провів за Реал 11 поєдинків, у яких пропустив дев’ять голів. Чотири ігри український голкіпер провів «на нуль».

Нагадаємо, матч між Ліверпулем та Реалом розпочнеться о 22:00 за київським часом. Гра у відповідь запланована на 15 березня і почнеться в цей же час.