Збірна України з біатлону визначила склади на обидві змішані естафети етапу Кубка світу в Нове-Мєсто. Про це повідомили тренери Юрай Санітра та Олександр Кравченко в ексклюзивному коментарі для «Суспільне Спорт».

Змішані естафети в Нове-Место закривають програму етапу. Перед цим українські біатлоністи виступили у спринтах та переслідуваннях, два найкращі результати сезону встановила Юлія Джима11-е місце у спринті та 13-е — у переслідуванні.

Участь у переслідуванні не взяв капітан збірної України Дмитро Підручний. Як повідомив старший тренер збірної України Юрай Санітра, Підручний не стартував через проблеми з горлом, і тому не потрапив до складу жодної зі змішаних естафет.

«Дмитро Підручний не може стартувати, бо від учора почало горло боліти. Має кашель, тому треба його лікувати», — розповів Санітра.

Натомість тренери збірної України визначилася з обома складами на змішані естафети. Обидва зазнали змін у порівнянні з чемпіонатом світу.

Склади збірної України на змішані естафети Кубка світу в Нове-Место

Змішана естафета (початок о 12:30): Юлія Джима, Олена Білосюк, Артем Прима, Антон Дудченко
Одиночна змішана естафета (початок о 16:15): Анастасія Меркушина і Богдан Цимбал

У порівнянні зі складами на чемпіонат світу, у заявках на змішані естафети в Нове-Место відбулися зміни. У синглміксті разом з Анастасією Меркушиною бігтиме Богдан Цимбал, а не Дмитро Підручний. Тоді як у змішаній естафеті Меркушину та Підручного замінили Олена Білосюк та Артем Прима.

Змішані естафети Кубка світу в Нове-Место відбудуться у неділю, 5 березня, о 12:30 та 16:15 відповідно.