Чемпіон WBO, WBC та IBF у напівважкій вазі росіянин Артур Бетербієв (19-0, 19 КО) прокоментував слова володаря титулів WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (20-0, 13 КО) про росію. Про це повідомляє «Трибуна».

– Саша Усик – чудовий боксер, питань немає. Але останнім часом він обрушився з дуже неприємними розмовами на адресу росії, із засудженням тощо. Бій між вами може реально здійснитися. Його висловлювання могли б стати для тебе додатковою мотивацією?

— У мене в будь-якому разі була б мотивація. Ну, а його слова… Думаю, його можна зрозуміти, як лікарі розуміють хворого. Вони ж із розумінням ставляться до хворого, не засуджують. Боксерам теж потрібно робити якісь поступки.

Боксери багато пропускають по голові — тим більше у надважкій вазі. Потрібно робити поступки, не ображатись на нього, поставитися з розумінням. Все-таки важкі удари у надважкій вазі.

Як професіонал, як боксер я не поставив би ці речі вперед, тому що це неправильно буде. Вони можуть, навпаки, замотати мене та завантажити.

Я вважаю, що такі речі не повинні тебе смикати. Я б відсікав це, постарався добре зробити свою роботу, а потім уже можна і поговорити, — заявив Бетербієв.