У ніч на 14 березня відбувся матч 6-го туру чемпіонату Болівії з футболу між клубами «Атлетіко» Пальмафлор та «Блумінг». Гра завершилась із рахунком 3:2 на користь господарів поля.

Можливо, поєдинок не запам’ятався яскравими моментами, проте точно увійшов до історії. Останній гол був забитий на 90+38, а зустріч тривала 133 хвилини, повідомляє Sport.ua.

Рахунок у матчі було відкрито Джонатоном Канете на 19-й хвилині з пенальті. В останній 10-хвилинці (як мало бути) господарі подвоїли перевагу також з 11 метрів, проте буквально одразу пропустили.

Наприкінці другого тайму арбітр Хуліо Гутьєррес перевіряв епізод гри за допомогою VAR протягом 17 хвилин. Затримка була пов’язана з тим, що через дощ переговори суддів працювали нестабільно.

На 90+21 гості залишилися вдесятьох через вилучення Сесара Меначо, але через 2 хвилини зрівняли рахунок, а вже через 4 грали вдев’ятьох – цього разу червону отримав Мігель Бесерра.

Вилученням поєдинок не завершився. На 90+38 перемогу для місцевого «Атлетіко» вирвав Хонатан Канете, відзначившись у цьому божевільному матчі дублем.

Матч «Атлетіко» Пальмафлор – «Блумінг» став найтривалішим в історії професійної ліги Болівії.