Португальський нападник Аль-Насра Кріштіану Роналду в останніх матчах за свою команду не відзначився результативними діями, до того ж, двічі потрапив у скандальні ситуації, повідомляє FanDay.

У четвер, 9 березня, Аль-Наср Кріштіану Роналду на виїзді поступився Аль-Іттіхаду (0:1) у рамках 20-го туру першості Саудівської Аравії. Після фінального свистка портагулець зірвав із себе капітанську пов’язку і штовхнув пляшки з водою дорогою в підтрибунне приміщення.

А вчора, 14 березня, у поєдинку 1/4 фіналу Кубка Саудівської Аравії проти Абхи (3:1) Роналду отримав попередження після того, як у гніві відбив м’яч за те, що арбітр дав свисток на перерву.

Суддя, який додав дві хвилини до кінця тайму, дав свисток на 47:34 хвилині. Однак Роналду був далеко незадоволений цим рішенням, підібрав м’яч у центральному колі та в гніві відбив його.

Португалець був попереджений суддею за його таку реакцію, а настрій Роналду не покращав після того, як його гольова посуха була продовжена до трьох матчів. Зазначимо, що португалець був замінений на 86-й хвилині, що сталося вперше з ним з того часу, як він перейшов до Аль-Насру.

38-річний Роналду провів за Аль-Наср дев’ять поєдинків, у яких забив вісім м’ячів та віддав дві результативні передачі.