Анатолій Жабченко, який працює арбітром та після анексії Криму зрадив Україну та став громадянином країни-терориста, отримав відсторонення від матчів РПЛ, повідомляє «Український футбол».

Жабченко помилився на поєдинку кубка росії між московським Спартаком та єкатеринбурзьким Уралом, працюючи на відеоповторах.

44-річного рефері відсторонено від матчу чемпіонату країни-терориста між Парі ПН – Торпедо через помилки під час своєї роботи на ВАР. Так, зрадник України не помітив фол на півзахиснику Спартака Мартінсі Перейрі, який призвів би до призначення пенальті.

Глава департаменту суддівства російського футбольного союзу Павло Каманцев заявив, що РФС недостатньо якістю роботи Жабченка.

«Нас не влаштувала якість роботи Жабченка, тому він не буде арбітром VAR у матчі Парі ПН – Торпедо і якийсь час залишиться без призначень у РПЛ».

Зазначимо, що цього сезону Жабченко, який втік з Кримського півострова до Краснодара, працював головним арбітром на поєдинках першої та другої ліг чемпіонату країни-окупанта. Ще вісім матчів він провів як відеоасистент у РПЛ.