Турецький фанат ФК «Сівасспор» дивом прорвався на футбольне поле, де відзначився скандальною ситуацією, на ходу завдавши каліцтва одному з гравців «Фіорентини».

Не завжди футбольні фанати прориваються на поле під час чи після матчів, щоб сфотографуватися чи привітати своїх кумирів. Бувають випадки, коли вболівальники хочуть нашкодити кривдникам своїх «улюбленців» і це виходить. Подібний випадок стався у єврокубковому матчі – фанат зламав футболістові носа.

Під час поєдинку 1/8 фіналу Ліги конференцій, у якому відбулася зустріч футбольних клубів «Фіорентина» та «Сіваспор», уболівальник вдарив в обличчя італійського півзахисника Алессандро Б’янко.

Команди зустрілися в Туреччині, де під час гри сталася конфліктна ситуація – один із фанатів прорвався на поле, вдаривши хавбека італійського клубу з наслідками.

Після того, як на стадіоні пролунав фінальний свисток арбітра, наставник ФК «Фіорентина» заявив, що у його молодого підопічного діагностували перелом носа.

Зазначимо, що сама гра завершилася перемогою італійців із фінальним результатом 4:1, а сумарний результат двох поєдинків становив 5:1 на користь представника Італії. В результаті цього футбольний клуб «Фіорентина» пробився до чвертьфіналу Ліги конференцій, де його суперником стане футбольний клуб «Лех».