Знаменитий чорногорський футбольний тренер Міодраг Божович зізнався в любові до росії та розкритикував європейців, назвавши їх жадібними. На думку колишнього головного тренера московських «Динамо» та «Локомотива», «Ростова», «Амкара», тульського «Арсеналу», в рф все набагато краще, ніж на Заході.

Про це Божович розповів в інтерв’ю порталу «РБ Спорт», повідомляє OBOZREVATEL. Він зазначив, що в Європі нібито люблять лише гроші, а росіяни, серби та чорногорці несуть якісь інші цінності. Він додав, що російські команди незабаром повернуть до міжнародних турнірів.

«Не знаю, найважливіше, що ми, серби, чорногорці, вас любимо. Європа любить лише себе, гроші та нікого більше. Міркувати про це – дуже глибока тема. Ми зовсім різні люди, порівняно з ними. У нас таки спортивне інтерв’ю. Я скажу так: у росії все набагато краще, ніж у Європі. Зараз у Європі суцільна русофобія, росіян там не люблять. росія – найдорожчий актив УЄФА. Те, що відбуваються у світі – важливий параметр. Коли закінчиться війна, вас одразу повернуть до УЄФА. Все залежить від цього, на жаль. Я не маю розуміння, через скільки років усе закінчиться», – сказав Божович.