Крістіан Буніно є вихованцем італійського ProVercelli, пізніше він виступав, серед іншого, за Ювентус, Ліворно та Сієну. Буніно також виступав за юнацьку збірну Італії, зігравши два матчі та забивши один м’яч за збірну U19. Проте його кар’єра склалася не так, як очікувалося. Буніно зараз є гравцем команди Серії С Лекко Кальчо, повідомляє META.

У неділю, 20 березня, Лекко Кальчо зустрічався з П’яченцею і рахунок довго був нічийним. Тренер гостей на 73-й хвилині зустрічі зважився на заміну та Буніно вже готувався до виходу на поле. Однак форвард якраз перед запланованою заміною відчув фізіологічну потребу і вирішив її залагодити, не спускаючись у роздягальню. Він став біля бокової лінії поля і почав мочитися.

Це зауважив один із суддів. Арбітр практично одразу дав італійцеві червону картку. Комічність ситуації посилюється ще й тим, що 26-річний футболіст був ще до виходу на поле і за потреби міг просто піти у роздягальню. Однак він вирішив, що нікому не заважатиме на полі.

«Я не думаю, що він знав, що робить. Судді могли керуватися здоровим глуздом. Я сподівався на жовту картку, тому що він нікому не заважав, нікого не ображав і ніхто цього не бачив. Такі правила, і судді їм дотримувалися», — сказав тренер Лекко Лучано Фоскі La Gazetta dello Sport.

Невідомо, наскільки довгим тепер буде покарання Буніно, але він може розраховувати лише на одну гру дискваліфікації. Він провів вісім матчів з того часу, як приєднався до Лекко в січні, забивши лише один гол. Його команда посідає четверте місце у групі А Серії С.