Головний тренер збірної росії Валерій Карпін поділився думкою про участь команди країни-терориста у першому чемпіонаті Центрально-Азіатської футбольної асоціації (CAFA), повідомляє FanDay.

Валерій Карпін вважає, що міжнародний турнір CAFA проходитиме у складних погодних умовах, а самі футболісти країни-агресора залишаться без відпочинку.

«Є таке запрошення. Чи хотів би я? З одного боку, так. З іншого боку, це відбуватиметься у червні. Там буде спекотно. 3 червня у нас чемпіонат закінчується, 9 червня у них там розпочинається. Тобто усі футболісти без відпустки».

Також Карпіна турбує стан полів у Ташкенті та Бішкеку.

«Плюс – які там будуть поля і на цій спеці. Ми зараз були в Середній Азії, і там були поля не найкращої якості, м’яко кажучи. А якщо буде спека, і поля будуть зовсім сухими – це буде смертовбивство.

Взяти з відпустки футболістів та повернути їх травмованими – людина 7-8… А на цих полях вони можуть легко травмуватися. Слід думати», — заявив Карпін в інтерв’ю YouTube-каналу Фабрика футболу.

Зазначимо, що окрім росії на CAFA 2023 мають зіграти Таджикистан, Іран, Узбекистан, Киргизстан, Туркменістан, Афганістан та ще неназвана азіатська збірна. Результати ігор підуть до світового рейтингу.