Капітан київського «Динамо» Сергій Сидорчук назвав черговий обстріл окупантами Запоріжжя «раною, що не загоюється». Півзахисник гостро переживає кожну ракетну атаку на рідне місто.

Своїми емоціями футболіст поділився на сторінці в Instagram, повідомляють «Новини.LIVE».

У середу, 22 березня, російські окупанти вкотре здійснили ракетний обстріл Запоріжжя. Вони влучили до житлових будинків, внаслідок чого почалася пожежа. Постраждали 34 особи, з яких 29 поранених було госпіталізовано.

Нова дійсність

Сергій Сидорчук готується до матчу проти збірної Англії в Лондоні, тому він не одразу дізнався про те, що сталося. Він зізнався, що трагедія його спустошила.

«Це моє рідне місто, моя рідна країна. Слів немає. Є небажання розуміти, що таке відбувається у різних містах України. Щодня.

Це як рана на тілі, що не гоїться, а тільки з кожним разом все сильніше болить і стає більше. Як опік, що залишається після підкату на сухому полі. І так знову, знову і знову», — написав Сергій Сидорчук.

Instagram Сергія Сидорчука

Допомога постраждалим

Капітан «Динамо» зазначив, що кожному українцю довелося звикнути до нового життя з ракетними обстрілами та іншими атаками інтервентів. Футболіст ініціював грошовий збір на допомогу потерпілим землякам.

«Давайте разом допоможемо тим, хто сьогодні залишився без житла. Ключове: об’єднуватися та допомагати один одному», — написав Сергій Сидорчук.