Днями український боєць змішаних єдиноборств (ММА) 21-річний Данило Донченко здобув дострокову перемогу на 50-му турнірі казахстанського промоушену Naiza FC.

Донченко опублікував найкращі моменти свого бою з представником Узбекистану Амірхоном Аліходжаєвим на своїй сторінці в Instagram. Українець здобув ефектну перемогу у другому раунді, пише «Український дощ».

Донченко повалив суперника, після чого розпочав добивання. Рефері у «клітці» зупинив бій, зафіксувавши перемогу українця технічним нокаутом. Потім Данило подякував ЗСУ і вигукнув: «Слава Україні!»

«Дуже хочу подякувати всім, хто мене підтримував. Хочу сказати велике дякую всім людям, які захищають мою Україну, нашу країну. Це вони герої. Я це все роблю тільки завдяки їм та для них. Слава Україні», — сказав Донченко після поєдинку в октагоні, він був обгорнутий в прапор України.

Нещодавно грузинський боєць Мераб Двалішвілі побив росіянина Петра Яна в UFC, після чого на весь світ крикнув: «Слава Україні!». Схоже українське привітання стало синонімом перемоги і сили і отримало свій тренд і прихильність серед впливових і популярних людей світу.