Міський голова Києва Віталій Кличко у 2022 році оголосив про розлучення зі своєю дружиною, українською співачкою Наталією Єгоровою.

За час спільного життя, а це 26 років, Кличко та Єгорова нажили трьох дітей – синів Єгора-Даніеля та Максима, а також доньку Єлизавету-Вікторію.

Видання «Новини та Факти», розповіло, де зараз перебувають і чим займаються діти колишнього подружжя, та показало, як вони виглядають.

Єгор-Даніель Кличко

Хлопець народився 2000 року. Незабаром йому виповниться 23 роки. Він студент Лондонського університету, де освоює ази бізнес-менеджменту. Спорт у житті Єгора-Даніеля теж є, але не бокс, а баскетбол. Хороший вибір для людини, чий зріст перевищує 2 метри.

Єлизавета-Вікторія Кличко

З ім’ям 20-річної дівчини пов’язана цікава історія. Друге ім’я – Вікторія – вона отримала на честь перемоги Кличка нокаутом над Ларрі Дональдом, яку Віталій здобув незадовго до її появи на світ. Єлизавета живе у Голландії та навчається на психолога в одному з університетів Амстердама. Улюбленим спортом Єлизавети-Вікторії є плавання.

Максим Кличко

Максиму лише 17 років, а він уже перевершує у зрості всіх членів своєї родини – 2 метри 16 сантиметрів. Юнак живе у Великій Британії і ходить до приватної школи. Як і старший брат, Максим захоплюється баскетболом.