Хавбек Динамо Володимир Шепелєв поділився атмосферою в команді перед матчем чемпіонату України проти ФК Львів, а також назвав цілі команди Мірчі Луческу в найближчих іграх.

Шепелєв в коментарі прес-службі Динамо вбачає проблеми команди зі сприйняттям реальності, коли перед стартом чемпіонату команда вважалася фаворитом на чемпіонство з огляду на мінімальні втрати, пише «Український футбол».

«Гравці завжди налаштовуються на матчі, проблеми з цим немає. Просто ми не очікували, що буде такий результат у чемпіонаті. Ми розраховували боротися за перше місце, а виходить, що у першій грі поступилися, потім ще.

Звичайно, ти починаєш думати, шукати проблеми, їхні причини. Намагаєшся це все виправити, але коли знову у тебе це не виходить, то психологічно почуваєшся не дуже добре. Хочемо реабілітуватися за невдачі та постаратися витиснути максимум з усіх ігор, що залишилися», – пояснив Шепелєв.

25-річний Шепелєв провів за Динамо 26 матчів, на його рахунку один гол.

Динамо після 18 турів УПЛ посідає четверте місце у турнірній таблиці, маючи в активі 33 бали. Матч проти ФК Львів відбудеться у неділю, 2 березня. Початок – 13:00.