Поєдинок проти Девіна Хейні пройде 20 травня у Лас-Вегасі. 24-річний американець є володарем титулів WBC, WBA, IBF та WBO у легкій вазі, він не програв жодного бою у своїй кар’єрі, пише SportNews.

Український боксер Василь Ломаченко проведе свій наступний поєдинок 20 травня у Лас-Вегасі (США) проти абсолютного чемпіона світу у легкій вазі (до 61,2 кг) американця Девіна Хейні. Про це повідомляє сайт промоутерської компанії Top Rank.

На кону стоятимуть пояси, що належать американцю за версіями Всесвітньої боксерської ради (WBC), Всесвітньої боксерської асоціації (WBA Super), Міжнародної боксерської федерації (IBF) та Всесвітньої боксерської організації (WBO).

Ломаченко є колишнім чемпіоном світу за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), Всесвітньої боксерської організації (WBO) та Всесвітньої боксерської ради (WBC) у легкій вазі. Він втратив три титули в жовтні 2020 року, поступившись американцеві Теофімо Лопесу.

Українець влітку минулого року мав провести поєдинок проти австралійця Джорджа Камбососа, володаря поясів WBA, IBF та WBO. Але після початку спецоперації Росії в Україні Ломаченко вступив у батальйон територіальної оборони та відмовився залишати країну. Камбосос тоді провів бій проти Хейні, якому поступився, і втратив свої титули.

У результаті Ломаченко у жовтні провів поєдинок проти американця Джамейна Ортіса, якого переміг одноголосним рішенням суддів.

На рахунку 35-річного Ломаченка, дворазового олімпійського чемпіона, стало 17 перемог на професійному рингу та дві поразки. У 24-річного Хейні 29 перемог у 29 поєдинках.