Український боксер Володимир Кличко та його екс-наречена американська актриса Хайден Панеттьєрі мають спільну дитину – дочку Кайю-Євдокію, повідомляє видання NewsFacts.

Вони намагаються не афішувати подробиці особистого життя та оберігають дівчинку від суспільної уваги. Проте деякі факти про життя доньки Кличка та Панеттьєрі таки відомі.

До військового вторгнення росії Кайя жила у Києві разом із мамою Кличка – Надією Ульянівною. Бабуся ростила дівчинку, доки Володимир викладав в університетах Швейцарії та США.

Але з початком окупації України російськими військами Кличко приїхав до Києва і зараз більше часу приділяє дочці.

У грудні цього року Кайє-Євдокіє виповниться 9 років. Вона схожа на свою матір – їх поєднують риси обличчя та колір волосся.

Хайден Панеттьєрі зараз практично не бачиться з дівчинкою. Причина полягає в наявності у актриси проблем з алкоголем і наркотиками, які з’явилися після народження Кайї. Після пологів у Панеттьєрі розвинулася сильна депресія, через що вона почала приймати заборонені препарати.

Зіркова пара робила спроби зберегти сім’ю, але у 2018 році вони оголосили про розлучення. Після цього Кличко оформив повну опіку над донькою та забрав її в Україну. Панеттьєрі шкодує про таке рішення і вважає, що заради дитини зуміла б упоратися зі своїми негараздами. Зараз Хайден бачиться з Каєю лише у свята і в нечасті вихідні.

«Якби Кличко підійшов до мене і сказав, що через мій стан буде краще, щоб дочка залишилася з батьком, я б його зрозуміла і погодилася б відвідувати її», – зізналася актриса в інтерв’ю одному з видань.

Незважаючи ні на що, Кличко та Панеттьєрі зуміли зберегти досить добрі взаємини. Після початку повномасштабної війни в Україні актриса висловила підтримку нашому народу та колишньому коханому.

Зазначимо, що відносини Володимира та Хайден тривали близько семи років – з 2011 по 2018 рік.