Вінгер Наполі Ірвінг Лосано останнім часом втратив місце в основному складі неаполітанської команди, тому мексиканець може змінити клубну прописку у літнє трансферне вікно, пише FanDay.

Цього сезону головними зірками Наполі є Віктор Осімхен та Хвіча Кварацхелія, які ведуть неаполітанську команду до довгоочікуваного чемпіонства в Італії. А ось справи недавнього лідера Наполі Ірвінга Лосано йдуть неважливо.

За даними The Sun, 27-річному мексиканцю запропонували варіант із переходом у Челсі найближчим літом.

Також Лосано цікавий Ньюкаслу, і цей варіант здається набагато вірогіднішим, оскільки вони сподіваються додати глибини складу напередодні європейської кампанії наступного сезону, повідомляє Chelsea News.

«Іноді здається, що назву нашої команди просто вкидають у ці історії, щоб отримати перегляди. Ми інвестували значні кошти у вінгерів та атакуючих гравців, і нам потрібно змінити як мінімум двох із них, перш ніж ми навіть подумаємо про підписання ще одного», – пише видання.

На думку журналістів, кілька років тому такий перехід мав би сенс, тим більше, що Челсі справді цікавився Лосано, коли він був у ПСВ, але зараз лондонський клуб не зацікавлений у гравці.