Бразильський голкіпер Бруно Фернандеш Да Соуза хоче розвивати тренерську кар’єру, займаючись розвитком елітних спортсменів та спортивних клубів.

Бруно Фернандеш Да Соуза відомий не лише своєю грою у збірній Бразилії, але ще й тим, що у 2013 році йому присудили 22 роки тюремного ув’язнення після того, як у суді було доведено, що він жорстоко вбив свою колишню партнерку і розчленував її тіло, пише PrSport.

2010 року він вкрав свою колишню дівчину Елізу Самудіо, побив її, а потім убив. Її тіло він розчленував — частину останків віддав собакам, а частину закопав. Причиною такої жорсткої поведінки стало те, що дівчина вимагала від футболіста виплати офіційних аліментів, адже у неї тоді народився син (за її словами, від бразильського голкіпера). Пізніше футболіст заявив, що познайомився з моделлю під час оргії, коли його засіб контрацепції порвався. Після цього Еліза Самудіо дізналася про вагітність.

З 2019 року у Бруно Фернандеша Так Соузи діє режим часткової свободи, яким він хоче максимально скористатися. Цей режим дозволяє йому виступати в рамках аматорського футболу. Він навіть робив спроби повернутися у професійний футбол.

Зазначимо, що до того, як він убив свою колишню партнерку, він виступав у складі футбольного клубу «Фламенго» та неодноразово отримував виклик до національної команди Бразилії.