Колишній футболіст самарських «Крильєв Совєтов» Євген Савін назвав російську федерацію терористичною державою, за злочини якої несуть відповідальність усі його співвітчизники. Він вважає людожерською війну рф проти України і закликав висловлюватися проти вторгнення.

Таку думку Савін висловив в інтерв’ю YouTube-каналу Ксенії Собчак «Осторожно: Собчак», повідомляє OBOZREVATEL. Екснападник, який один раз у кар’єрі потрапив до заявки національної команди країни-агресорки, наголосив, що санкції щодо росії стосуються всіх жителів рф.

«Якщо війна, то це війна. Зараз для мене немає напівтонів. Або дивишся на це, і ти з цим згоден. Або мовчиш, обманюєш себе… Або – ні, кажеш, як є. Хто змушує залишитися у росії? Хто змушує мовчати? Ти просто робиш вибір. Або згоден і знаходиш собі мільярд виправдань. Якщо тебе не чують, збирай манатки і їдь нах*р. Якщо твоя країна у мирний час нападає на сусіда, бомбардує міста, вбиває людей і дітей, будь готовий до того, що в тебе не буде чемпіонатів світу, ліг чемпіонів, Олімпіад… Тому що ми є представниками країни, яка зараз виступає як терорист. І це торкнеться всіх. Якщо твоя країна робить таку річ, як війна, – повномасштабну, людожерську – то страждають від цього всі», – сказав Савін.