Голкіпер збірної України Анатолій Трубін розпочне наступний сезон в іншому чемпіонаті. Донецький «Шахтар» майже не має шансів зберегти у складі свого вихованця.

У послугах Трубіна зацікавлені одразу кілька клубів із європейських ліг, повідомляють «Новини.LIVE» із посиланням на Mirror.

Контракт Анатолій Трубіна з донецьким «Шахтарем» діє до літа 2024 року. Кілька місяців тому 21-річний воротар повідомив, що не хоче продовжувати угоду із клубом. Він мріє спробувати сили в іншому чемпіонаті.

«Гірникам» доведеться продати Трубіна вже влітку 2023 року. Це не стане проблемою, оскільки на футболіста є високий попит серед представників елітних чемпіонатів Європи. Трубін встиг стати постійним учасником матчів Ліги чемпіонів у складі «Шахтаря», є основним воротарем команди, отримує виклики до збірної України.

Куди піде Трубін?

Ще нещодавно основним претендентом на Трубіна вважалася іспанська «Севілья», але в гонку за молодим голкіпером готовий долучитися англійський «Манчестер Юнайтед». Найближчими тижнями буде вирішено долю воротаря «червоних дияволів» Давида Де Хеа.

Якщо клуб виставить його на трансфер, знадобиться заміна. У «Юнайтед» думають над варіантом придбання Анатолія Трубіна, який конкуруватиме за місце в основі Джека Батленда. Орієнтовна трансферна вартість Анатолія Трубіна становить 30 млн євро.