Володар чемпіонських поясів за версіями WBA, WBO, IBO та IBF у надважкому дивізіоні Олександр Усик (20-0, 13 KO) розповів про хейт у соціальних мережах від росіян і своє спілкування з шанувальниками.

Олександр Усик зізнався, що отримує безліч гнівних повідомлень у соціальних мережах від російських підписників, але не відповідає їм, пише FanDay.

«Так, я перевзувся. Я і для них перевзувся, і для декого з наших. Горить, звичайно. Я нацист, бандерівець, ще хтось. Я самий ніякий і все інше. Зрадник…

Слухайте, там пожежа. Там дрова не потрібно кидати. Дивишся — дров немає, вугілля немає, а там горить, палає. Я на таке не відповідаю».

Усик запевнив, що листується зі своїми адекватними фанатами і намагається їм допомогти. Іноді наш чемпіон навіть іде на зустріч уболівальникам боксу та вітає їхніх рідних зі святами.

«Я спілкуюся зі своїми фоловерами, але, як правило, про спорт або, коли хлопчик, який тільки починає свою спортивну кар’єру, пише, що він фанат і хоче від мене автограф. Я можу сфотографуватися і в електронному вигляді відправити.

Деякі пишуть, що їм психологічно складно. Я відповідаю, підтримую. Просто якесь повідомлення або привітати батька, матір із днем народження. Я напишу або відео запишу. Я спілкуюся зі своїми фанатами. Звичайно, не з усіма, тому що їх багато».

Також Усик заявив, що продовжуватиме популяризувати нашу культуру, яку країна-терорист намагається знищити.

«Я продовжу нести українську культуру. У мене є мій шлях, яким я йду. Я завжди говорив, що нам не потрібна якась інша культура. У нас є своя. Ми можемо іншу вчити, знати про неї, але свою не повинні забувати.

Зараз відбувається злочин проти України, українського народу і цивілізованого світу», — сказав Усик в інтерв’ю YouTube-каналу «Київський торт».

Нагадаємо, що наступним суперником Усика, найімовірніше, стане претендент на чемпіонський пояс за версією WBA британець Даніель Дюбуа.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)