Майбутній головний тренер збірної України Сергій Ребров розглядав голкіпера Шахтаря Андрія П’ятова як асистента по роботі з воротарями, але подібного призначення найближчим часом не станеться.

Напередодні з’явилася інформація, що 30 травня Українська асоціація футболу офіційно представить Сергія Реброва як головного тренера збірної України.

За кілька днів до цього в мережі з’явився потенційний список тренерського штабу Реброва. Також стало відомо, що до нього може потрапити чинний футболіст донецького Шахтаря Андрій Пятов.

Але чекати Пятова в тренерському штабі Реброва не варто з двох причин.

«Перше — це контракт Пятова в Шахтарі, він діє до 30 червня. Друге, при великому бажанні тренувати збірну, у Пятова немає тренерської ліцензії. Він тільки починає навчання. Найімовірніше, Пятов продовжить контракт із «Шахтарем». І гратиме ще рік або два», — повідомив співрозмовник Сenternews.

Нагадаємо, термін угоди роботи тренерського штабу Реброва розрахований на цикл Євро-2024 плюс цикл ЧС-2026. За згодою сторін його можуть продовжити ще на два цикли — до ЧС-2030 включно.