Екс-чемпіон світу в напівсередній вазі Пол Малиньяджі заявив, що Василю Ломаченку (17-3, 11 КО) потрібно завершити кар’єру після поразки від Девіна Хейні (30-0, 15 КО).

Слова експерта наводить портал proboxtv.com, інформує XSport.

«Я дійсно хочу, щоб він пішов на пенсію. Йому 35 років, і з кожним днем він все далі відходить від свого піку. Хоча бій з Хейні був конкурентним, але я не думаю, що потрібно обов’язково проводити реванш. Бокс не заслуговує таких людей, як Ломаченко.

Ніхто не заслуговує нечесного ставлення, але навіть найбільші бійці в історії не уникли несправедливого суддівства в їх боях. Пернелла Уіттакера засмутили в бою проти Хуліо Сезара Чавеса, коли він повинен був нанести йому першої поразки. Так само було з Роєм Джонсом, коли його дискваліфікували з Монтеллем Гріффіном, хоча він був самим недоторканним бійцем в історії.

Момент коронації Ломаченко повинен був наступити в 35 років, коли він завоював звання абсолютного чемпіона в легкій вазі і пішов в захід. У великих бійців крадуть момент, щоб поставити жирну точку в їхній кар’єрі. Після такого вони повинні піти і ніколи не повертатися».