Капітан збірної України Андрій Ярмоленко поділився враженнями від виступу за команду «Аль-Айн» під керівництвом Сергія Реброва.

Ярмоленко розповів, чого йому не вистачає у місцевому клубі, повідомляє видання «Новини.LIVE» із посиланням на YouTube-канал «Емірати сьогодні».

Українець задоволений новим досвідом, який він здобув в ОАЕ. Хавбек потрапив у абсолютно невідому для нього футбольну лігу, подолав труднощі та став одним із лідерів «Аль-Айну». Ярмоленко розповів, що у нього з’явилося багато нових друзів, він регулярно одержує цікаві враження.

Складнощі в «Аль-Айні» та майбутнє гравця

Ярмоленко зізнався, що йому було складно адаптуватись до погодних умов. До переїзду в Емірати футболіст ніколи не грав під час спеки в сорок градусів. Але поступово Андрій звик до такої погоди, її організм перебудувався.

«Я задоволений тим, як пройшов цей сезон. Є невелике розчарування від того, що не вдалося виграти трофеї. Але це додасть додаткову мотивацію в майбутньому. Треба тренувати старанніше і грати краще, ніж зараз. Перемоги обов’язково прийдуть», — розповів Андрій Ярмоленко.

Футболіст підтвердив бажання якось повернутися до київського «Динамо». Ярмоленко поки що не знає, коли це станеться. Він не готовий коментувати майбутнє, оскільки ще місяць пов’язаний з «Аль-Айном».