23-річний ізраїльський лівий вінгер Шахтаря Манор Соломон, який зараз захищає кольори Фулхема на правах оренди, влітку може перебратися в Ліон.

Французький клуб уже давно стежить за футболістом, і навіть міг підписати його минулого літа, однак на здійснення трансферу не вистачило часу. Раніше придбати Соломона хотіла і Ніцца.

Як пише FanDay із посиланням на інформацію видання Info TF, ізраїльтянин також зацікавив головного тренера Арсеналу Мікеля Артету.

Представники гравця заявили журналістам, що до їхнього клієнта є інтерес одразу з кількох топ-чемпіонатів.

«Кілька клубів виявили інтерес до Манора в декількох лігах, включно з Прем’єр-лігою, Бундеслігою і Лігою 1. Однак найбільш конкретні пропозиції на сьогоднішній день виходять від Ліона. Хоча це не означає, що він підпише з ними контракт», — сказали менеджери.

При цьому головний тренер Фулхема Марку Сілва говорив про бажання зберегти Соломона в команді.

«Ми повинні бути готові зберегти його і зіткнутися з конкуренцією на ринку. Я зроблю все можливе, щоб продовжити його перебування тут», — заявив тренер.

Як повідомляє джерело, Шахтар цього літа готовий відпустити Соломона за суму близько десяти мільйонів євро. Таким чином, донецький клуб може здійснити свій черговий трансфер у топ-чемпіонат.

Останнім таким продажем став Михайло Мудрик, який перейшов у Челсі в січні цього року за 70+30 мільйонів євро.