Президент мадридського «Атлетіко» Енріке Сересо підтвердив, що півзахисник Жоау Фелікс повернеться до іспанської команди. Новий наставник «Челсі» Маурісіо Почеттіно не зацікавлений у цьому гравці.

Португальському футболісту не вдалося стати лідером «синіх», повідомляє видання «Новини.LIVE» із посиланням на Football London.

У січні 2023-го року Жоау Фелікс перейшов до «Челсі» на правах оренди терміном на шість місяців з «Атлетіко». Однак незабаром португалець повернеться до Мадриду.

Рішення Почеттіно

Передбачалося, що «Челсі» або продовжить оренду Жоау Фелікса або викупить футболіста в іспанського клубу. Однак новий тренер «синіх» Маурісіо Почеттіно не вірить у 23-річного футболіста.

Жоау Фелікс провів 20 матчів за «Челсі» у всіх турнірах після того. Португальцеві вдалося забити за «синіх» чотири рази в рамках англійської Прем’єр-ліги.

Кар’єра Фелікса в «Челсі» почалася чудово: його гра в першому ж таймі матчу проти «Фулгема» порадувала вболівальників та експертів. Однак після перерви футболіста було вилучено з поля за безрозсудний вчинок. Згодом його дискваліфікували на три наступні ігри.

Молодий футболіст нещодавно заявив, що хоче продовжити кар’єру на «Стемфорд Брідж». Але Маурісіо Почеттіно не переконали слова Жоау Фелікса.