Колишній захисник збірної України Артем Федецький розкритикував експівзахисника національної команди, зрадника України Анатолія Тимощука, проти якого запровадив санкції президент України Володимир Зеленський.

Відповідний коментар Федецького доступний на YouTube-каналі «Брутальний футбол», повідомляє «Телеграф».

«Я сам за нього тягнув мазу, казав, що Толік нормальний. До 24 лютого. Потім я написав йому повідомлення. Він прочитав і нічого не відповів. Чи намагався набрати? А що мені говорити? У дитинстві Анатолій був старшим братом, другом. з нього брав приклад по віддачі, як професіонал, як людина, тим більше ми обидва з Луцька жили через вулицю, і тут суцільне розчарування.

Він показав, що є. Нехай іде н***й. У нього була купа можливостей поїхати, повір мені. Він продав Україну, продав своє сумління та обрав російські рублі. У нього є бізнес, там у нього друга сім’я. Він має корочки, якусь х***ю, і він від того тащиться, типу його мають носити на руках.

Людина продала своє сумління, Україну, свою сім’ю, батьків. Батько, коли Тимощук грав у «Баварії», ходив у її екіпіруванні. Зрозуміло, що то була гордість. А тепер я його не бачив більше року», — заявив Федецький.