Воротар французького «ПСЖ» Серхіо Ріко продовжує боротися за життя після падіння з коня. Трагічна подія сталася минулої неділі. Тим часом дружина футболіста поділилася новою інформацією про ситуацію з чоловіком.

Доволі моторошну публікацію вона розмістила у себе в Instagram, повідомляє видання «Новини.LIVE».

Ріко у надважкому стані

Минулої неділі воротар «ПСЖ» Серхіо Ріко впав з коня й отримав декілька ударів копитом у голову. Футболіст був терміново доставлений у реанімацію. Його стан розцінюється, як дуже важкий.

Одразу після інциденту лікарі повідомили, що найбличжі 48 годин будуть вирішальними для голкіпера. Відомо також, що у Серхіо стався крововилив у мозок.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Alba Silva (@albasilvat)

Дружина Ріко подякувала усім за підтримку у той трагічний день, а 30 травня на її сторінці в Instagram з’явився новий допис з моторошними словами.

Альба Сілва виклала весільну світлину з чоловіком у чорно-білих тонах.

«Не залишай мене одну, кохання моє, бо клянуся, я не зможу і не знаю, як жити без тебе. Ми чекаємо на тебе, моє життя, ми тебе дуже любимо», — написала жінка.

29-річний Серхіо Ріко став гравцем «ПСЖ» у 2020 році на повноцінній основі. До цього він рік виступав у французькому клібу на правах оренди. За цей час іспанець встиг зіграти за парижан 29 матчів.