Співвласник Рапіда Ден Цуку має намір повернути нинішнього головного тренера Динамо Мірчу Луческу до румунського клубу. Менеджер очікує на завершення контракту Містера з біло-синіми, пише «Український футбол».

«Так, я розмовляв із ним. Він пообіцяв мені, що коли приїде до Бухаресту, то знайде час поспілкуватися з нами».

77-річного фахівця бачать як консультант клубу.

«Я хотів би знайти рішення, за якого міг би консультуватися з ним з організаційних питань. Звичайно, я хочу, щоб клуб отримував користь з його компетентності», – сказав Цуку у програмі ProSport Live.

Примітно, що нещодавно власник ФКСБ Джіджі Бекалі на одній із прес-конференцій розмірковував, хто міг би стати тренером його команди. І він також згадував про Луческу.

«Хто це може бути? Тренер, який показав результат. Луческу, Олерою [Космін] та Хаджі [Георге], це колишні тренери збірної Румунії. Це великі спеціалісти. Можливо, Пуйу Йорданеску, але він уже не може, бо старий», – сказав Бекалі.

Контракт Луческу із Динамо розрахований до 30 червня 2024 року. Наразі Містер перебуває на лікарняному, а його обов’язки виконує Олександр Шовковський. За тур до фінішу сезону УПЛ кияни посіли четверте місце у турнірній таблиці.

Нагадаємо, що Луческу у своїй кар’єрі двічі тренував Рапід (з 1997 по 1998 рр. та з 1999 по 2000 рр.). З клубом він виграв три трофеї:

  • Чемпіонат Румунії (1998/99);
  • Кубок Румунії (1997/98);
  • Суперкубок Румунії (1999).