Американський легковаговик Джервонта Девіс (29-0, 27 KO) проведе залишок домашнього арешту у в’язниці. 6 травня 28-річного боксера засудили до 90 днів домашнього арешту, трьох років випробувального терміну та 200 годин громадських робіт за аварію, яку той влаштував у Балтіморі кілька років тому.

Як повідомляє OBOZREVATEL із посиланням на thebaltimorebanner.com, окружний суддя Хенді ухвалив рішення змінити міру запобіжного заходу для Девіса після того, як той вирішив провести залишок домашнього арешту в пентхаусі свого готелю Four Seasons, купленого за 3,4 мільйона доларів у Південному Балтіморі.

Згідно з вироком, Девіс мав весь термін перебувати в будинку свого давнього тренера та інструктора Келвіна Форда в Балтіморі.

«Я не хотіла, щоб він був у Флориді, тому що це не свято», — сказала суддя, додавши, що не збирається дозволяти Девісу «сидіти біля басейну або тусувався в спа-центрі. Він відбував термін. І я була досить тактовною, щоб дозволити йому зробити це під домашнім арештом».

Адвокат аргументував вчинок Девіса тим, що він не може жити з батьком, оскільки в його будинку лише одна спальня і немає місця для охорони.

28-річний Девіс 16 лютого визнав себе винним за чотирма пунктами звинувачення, пов’язаними з цією аварією. У листопаді 2020 року спортсмен проїхав на червоне світло на своєму Lamborghini Uris і врізався в автомобіль Toyota, який рухався перехрестям. Внаслідок зіткнення четверо пасажирів отримали пошкодження.

Раніше українець Василь Ломаченко заявив, що хотів би побитися з Джервонтою, якщо не зможе добитися реваншу з абсолютним чемпіоном світу у легкій вазі Теофімо Лопесом.