Тренер Сергій Ребров підтвердив, що очолить збірну України з футболу.

Як інформує НВ, фахівець заявив, що зараз тривають переговори про те, як достроково припинити контракт з Аль-Айном, який діє до 30 червня.

«Зараз ми вирішуємо це питання, тому що контракт з Аль-Айном розрахований до 30 червня. Тому ми ще не закінчили всі питання з контрактом. Однак дійсно завтра я вирушаю до Києва і, напевно, 6-го числа, вранці, я буду в столиці України. Я вважаю і сподіваюся, що ми закінчимо всі справи з Аль-Айном. Тому так, якщо все буде добре, я сподіваюся, ми підпишемо контракт».

Ребров поділився очікуваннями від роботи на чолі національної команди.

«Збірна України — це дуже велика відповідальність, тому дійсно я зі своїм штабом почав працювати і вже кілька тижнів ми готуємося до цих ігор (кваліфікації Євро-2024), оскільки це дуже важливо для нашої країни. Тим більше в цей час, щоб національна команда представила нашу велику державу. Я готуюся вже деякий час. Ми принципово про все вже домовилися. Тільки дозвіл Аль-Айна — і нічого не потрібно обговорювати», — розповів Ребров в інтерв’ю «Сніданку з 1+1».

Нагадаємо, збірна України проведе матчі відбору Євро-2022 проти Північної Македонії (16 червня) і Мальти (19 червня), а також товариську гру з Німеччиною (12 червня).