Гравці Динамо відіграли всі матчі 2023 року в одному комплекті форми. Тепер на клуб очікує штраф він компанії з якою Динамо має контрактні зобов’язання.

Їх попереджали, але вони не почули. Йдеться про працівників київського Динамо, які відповідають за спортивну амуніцію команди, пише «Український футбол».

Справа в тім, що майже зі стовідсотковою вірогідністю по завершенню поточного сезону в УПЛ на столичний клуб чекає чималий штраф від всесвітньо відомої компанії New Balance.

Зважаючи на контракті умови, які були раніше і які не є засекреченими, київське Динамо має хоча б раз на сезон зіграти в третьому (запасному) комплекті форми .

Саме з таких міркувань в травні 2021 року біло-сині вийшли в нетиповому для себе комплекті (чорно-зеленому) на матч проти Маріуполя.

Як стало відомо, на сьогоднішню гру проти Металіста 1925 підопічні Олександра Шовковського знову вийдуть в білому комплекті.

Це домашній матч для харків’ян, тому саме вони обирають собі домашню форму, а вона в них жовта, кияни, згідно з регламентом, не змогли би як не хотіли одягти свій запасний, третій комплект форми, бо він теж жовтого кольору!

Хто винен у цій ситуації? Чи буде покарано відповідальну особу? Та яка власне сума штрафу загрожує Динамо? Наразі на ці питання відповіді немає.

Щоправда, зазначимо, що жовтий комплект форми дехто з динамівців все ж вдягав. На нещодавню зустріч із вболівальниками. Однак, представників New Balance такий «хід конем», точно не влаштує.