Черговий український футболіст поїхав грати в росію під час повномасштабного вторгнення в Україну. Цього разу мова піде про гравця маленького потенціалу.

Маловідомий Руслан Черв’яков не зміг знайти команду в нормальних країнах і тому перейшов у другу російську лігу, повідомляє видання «Новини.LIVE» із посиланням на Gool_ua.

Футболіст з амбіціями других ліг поїхав у країну, яка відсторонена від усіх міжнародних турнірів.

Черговий «поза політикою» отримуватиме рублі

Джерела повідомили, що вихованець «Дніпра» та випускник академії «Шахтаря» Руслан Червʼяков гратиме за футбольний клуб «Звєзда» Санкт-Петербуг, яка виступає у другій російській лізі.

Зазначимо, що раніше форвард виступав за команди 19-річних у «Інгульці» та «Кривбасі», а після початку повномасштабної війни грав за молодіжку португальського «Гіл Вісенте».

Зазначимо, що на авторитетному статистичному порталі Transfermarkt 18-річний гравець з Дніпра досі представлений як футболіст «Гіл Вісенте», але джерело вказує, що контракт закінчився.

Зазначимо, що наразі в росії грають українці Дмитро Іванісеня («Крила Совєтов»), Денис Кулаков («Урал»), Марк Мампассі («Локомотив», з лютого в оренді в «Антальяспорі»), Ігор Калінін («Ростов», з вересня в оренді в «Факелі») та Данило Сагуткін («Акрон»).