Клуб «Аль-Наср» із Саудівської Аравії продовжує пошуки нового головного тренера. Ним може стати Мірча Луческу.

Румунський наставник вже отримав пропозицію з клубу, кольори якого захищає Кріштіану Роналду, повідомляє видання «Новини.LIVE» із посиланням на DigiSport.

Вже півроку чутки сватають Мірчу Луческу до іншого клубу. Сезон 2022/2023 вийшов невдалим для «Динамо», яке посіло лише четверте місце у підсумковій турнірній таблиці.

Доля Луческу

Стійкий інтерес до румунського фахівця виявляють турецькі клуби. Але у них з’явився серйозний конкурент у боротьбі за 77-річного тренера.

«Аль-Наср» із Саудівської Аравії звільнив Руді Гарсію посеред сезону. В останніх турах місцевого чемпіонату грою команди керував колишній помічник француза Дінко Єлічіч. Команда, де грає Кріштіану Роналду, так і не змогла виграти чемпіонський титул.

Керівництву «Аль-Насра» не вдалося домовитися із Зінедіном Зіданом, який відмовився від переїзду до Саудівської Аравії. Пропозицію очолити команду отримав і Мірча Луческу.

Румунський тренер взяв паузу для роздумів про майбутнє. Наприкінці тижня у нього відбудеться зустріч із президентом «Динамо» Ігорем Суркісом, після чого Мірча Луческу надасть «Аль-Насру» відповідь.