Журналіст авторитетного видання Get Belgian & Dutch Football News Бен Джексон оцінив виступи нападника збірної України Романа Яремчука у складі «Брюгге» і розповів про його перспективи в бельгійській команді.

Яремчук перейшов у Брюгге з Бенфіки в серпні минулого року, але не став стабільно основним гравцем бельгійського клубу, який протягом сезону змінив трьох головних тренерів. Команду очолювали Карл Гофкенс, Скотт Паркер і Рік Де Міль.

Журналіст бельгійського видання Get Belgian & Dutch Football News Бен Джексон вважає, що трансфер Яремчука поки не виправдав себе, передає FanDay.

«Минулого літа Брюгге побив свій трансферний рекорд, підписавши українського гравця Романа Яремчука з Бенфіки за 17 мільйонів євро. Віддача була мінімальною, близькою до нульової», — написав Джексон.

Джексон порівняв статистику Романа в Брюгге і Генті, у складі якого він виступав із 2017-го до 2021 року.

«Нападник забив лише два голи у 27 іграх, що далеко від його попереднього виступу в бельгійській лізі, коли він забив 61 м’яч за Гент у 152 матчах.

Наразі Transfermarkt оцінює Яремчука в 11 мільйонів євро, що значно нижче за суму, яку Брюгге витратив на нього влітку 2022 року», — зазначив Джексон.

У травні новим наставником «Брюгге» було призначено Ронні Дейла, який раніше працював із шотландським «Селтіком» і бельгійським «Стандардом».