Нещодавно на росії дізналися, що Йосип пригожин, відомий путініст, став дідусем. Свято було на пів росії, в ці дні спостервгався дефіцит “бояришника”. Його дочка народила сина. Спадкоємця, так би мовити. Місяць тому. І ось новина! Зятю приходить повістка після оголошення мобілізації. Ось що сказав Йосип: «Моєму зятю, чоловікові моєї дочки, прийшла повістка. У них дитина народилася щойно. Ви що орхиніли?…».

Російський продюсер Йосип Пригожин, котрий не засудив криваве вторгнення рф в Україну, поскаржився на часткову мобілізацію в росії. За словами путініста, чоловікові його дочки Євгену Ткаченку прийшов повістка у військкомат.

Пригожин поскаржився, що в молодій сім’ї лише місяць тому народився син. Він, очевидно, не хоче, щоб його онук залишився напівсиротою. Слова продюсера передали російські пропагандисти зі Starhit.

Своїми переживаннями росіянин поділився у розважальному шоу “Зірки зійшлися”. Він із хвилюванням у голосі розповів про те, що зятя хочуть забрати на смерть в Україні.

“Моєму зятю, чоловікові моєї дочки, прийшов повістка. У них дитина народилася щойно”, – сказав путініст.

Тут же військові ворожі псевдо-експерти почали коментувати те, що відбувається, і говорити, що це точно була помилка. Його почали заспокоювати, що зять буде вдома і цю помилку виправлять. Все буде добре із зятем. А якщо і ні то ж родіну треба захищати.