Чемпіонка Європи 2016 року в сингл-міксті, російська біатлоністка Вікторія Слівко заявила, що на даному етапі кар’єри не думає про повернення до основного складу збірної рф з біатлону.

«Я точно знаю, що є люди, які вважають, що я пішла на самопідготовку, щоб довести щось комусь у збірній. Нікому я нічого доводити не збираюся. Я тренуюсь зараз у комфортних умовах, незважаючи на відсутність напарника чи напарниці. Але мені дуже круто в психологічному плані. На даний момент мені не хотілося б повертатися до основного складу та знову працювати у групі», – зазначила Слівко.

Минулого року Вікторію не включили до складу збірної на міжнародні турніри, які проходили у грудні. Тоді біатлоністка прокоментувала те, що трапилося словами: «Так буває, що тебе кидають».

Крім золота чемпіонату Європи 2016 року, Вікторія Слівко завойовувала бронзу на європейській першості 2018 року в індивідуальних перегонах, срібло – на тому ж ЧЄ у змішаній естафеті, а також срібну медаль – на чемпіонаті Європи 2020 року у змішаній естафеті.