Домашній стадіон та база Дніпра-1 виставлений Приватбанком на продаж, відомі – дата аукціону, стартова ціна, гарантований внесок та крок аукціону, повідомляє FanDay.

Приватбанк зважився на продаж «Дніпро-Арени» та тренувальної бази, що знаходиться на околиці Дніпра. Реалізація майна відбудеться на майданчику Setam 12 січня наступного року.

Стартова ціна аукціону – 133 млн. гривень. Для участі в ньому потрібно зареєструватися та сплатити гарантійний внесок у розмірі 5,5 млн. гривень. Крок аукціону – 1,3 млн. гривень.

Згідно з інформацією зі сторінки лоту, продається стадіон «Дніпро-Арена», який є домашнім стадіоном Дніпра-1 та вміщує 31 003 глядача. До складу арени входить величезне паркування, ресторан на 550 місць.

Крім стадіону продається також і тренувальна база, обидва об’єкти реалізуються одним лотом. У тренувальну базу входять 17 будівель та два корпуси, чотири стандартні тренувальні поля, критий манеж із штучним покриттям та трибунами на 506 місць та медико-відновлювальний центр.

На даний момент було подано три заявки для участі в аукціоні, але поки що ніхто не вніс гарантійний внесок. Також повідомляється, що все майно знаходиться в оренді (скоріше за все саме у Дніпрі-1). Чи бере участь в аукціоні Дніпро-1, залишається невідомим.