Українська біатлоністка Юлія Джима, найімовірніше, пропустить стартовий етап Кубка світу з біатлону, що відбудеться з 25 листопада до 3 грудня у шведському Естерсунді. Про це розповів тренер біатлоністки Урош Велепець.

Причина можливого пропуску Джимою етапу в Естерсунді стала хвороба, яку Юлія підхопила перебуваючи на підготовчому зборі в німецькому Обергофі.

«Це було серйозніше, ніж нежить або легка застуда, тому вирішили взяти більше паузу. Тобто вилікуватися на 100% і потім розпочати роботу.

Юлія поїхала по завершенню жовтневого збору додому і от цієї суботи, 4 листопада, має відправитися до Австрії. Буде тренуватися і коли почуватиме себе добре, то вирішуватиме з тренером жіночої збірної України стосовно стартів», – сказав Велепець в інтерв’ю «Суспільне Спорт».

Раніше стало відомо, що перший етап КС також пропустить капітан чоловічої збірної України Дмитро Підручний. За словами самого спортсмена, він має приєднатися до команди 4 грудня в австрійському Хохфільцені на другий етап Кубка світу.