Знаменитий болгарський біатлоніст Красімір Анев був знайдений з вогнепальним пораненням у районі греблі «Дренов дол» неподалік Кюстендила. Як повідомляє Dir.bg, посилаючись на поліцію, він вистрілив собі в живіт із зареєстрованого пістолета.

Після госпіталізації до Військово-медичної академії стан постраждалого вдалося стабілізувати, але залишається дуже важким. Його ввели до медикаментозної коми.

Журналісти повідомляють, що багаторазовий призер чемпіонатів Європи та Універсіад, який завершив кар’єру в 2020 році, має вогнепальну зброю, оскільки він служить в армії. З 2021 року 36-річний Анев є інструктором та займається фізичною підготовкою військовослужбовців ВПС Болгарії.

Наразі немає офіційної інформації, чи це була спроба самогубства, але останній пост Анева в його профілі в Facebook вказує на те, що ексбіатлоніст ймовірно, мав проблеми особистого характеру.

Він опублікував слова письменника Павла Вежинова — «Будь-яка зрада починається з довіри», і лаконічно прокоментував — «Абсолютна правда».

Чемпіон Європи біатлону вистрілив собі в живіт і перебуває у реанімації, у комі

Анева має 6-річну доньку, але кілька років тому він розлучився з її матір’ю Христиною Начовою.

У 2019 році Анев у білоруських Раубічах виборов золоту медаль чемпіонату Європи 2019 року в індивідуальній гонці.

По чотири рази ставав бронзовим та срібним призером континентальних першостей. Впродовж 12-го сезону брав участь у Кубку світу з біатлону.