Донецький «Шахтар» прийме бельгійський «Антверпен» у рамках п’ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Вболівальники в Україні зможуть переглянути цей поєдинок у прямому ефірі.

Матч «Шахтаря» у Лізі чемпіонів буде доступний в Україні.

Команда Маріно Пушича продовжує боротися за вихід до плей-офф Ліги чемпіонів. У чотирьох турах групової стадії турніру «Шахтар» обіграв на виїзді «Антверпен» (3:2) та здобув перемогу вдома над «Барселоною» (1:0).

Де і коли дивитися матч «Шахтар» — «Антверпен»

Цього разу «гірники» приймуть команду Марка ван Боммеля у номінально домашньому матчі. Поєдинок пройде у вівторок, 28 листопада, на стадіоні «Фолькспаркштадіон» у німецькому місті Гамбург. О 19:45 суперників виведе на поле головний арбітр із Польщі Бартош Франківський.

Вболівальники в Україні зможуть побачити матч «Шахтаря» та «Антверпена» у прямій трансляції. Він буде доступний на медіасервісі Megogo за умови оплати передплати «Спорт» або «Максимальна». Також поєдинок Ліги чемпіонів буде доступним абонентам платформи Volia TV.

«Шахтар» набрав шість очок у чотирьох турах ЛЧ. Він продовжує переслідувати «Барселону» та «Порту», у яких по дев’ять балів.