Український боксер Василь Ломаченко (17-3, 11 КО) з великою ймовірністю повернеться на ринг у середині весни наступного року. 35-річний уродженець Білгорода-Дністровського має провести поєдинок проти колишнього абсолютного чемпіона світу в легкій вазі Джорджа Камбососа (21-2, 10 КО) з Австралії.

Про це повідомляє авторитетне видання Tye Ring. Переговори щодо проведення шоу перебувають на завершальній стадії, а сам бій має відбутися 14 квітня. Вечір боксу планується організувати в одному з міст Австралії, а на кону стоятиме чемпіонський пояс за версією Міжнародної боксерської федерації (IBF).

Ці чутки підтвердив сам Камбосос. «Це захопливо і чудово, що існує такий великий інтерес до мегабою між мною та Ломою. Ми близькі до завершення операції щодо проведення заходу. Перт є фаворитом, але Сідней та Аделаїда зараз виявляють великий інтерес і можуть подати заявку. Але хоч би де відбувся цей чемпіонський бій, на ньому буде аншлаг та видовищна битва між двома воїнами», – сказав австралійський боксер.

Нагадаємо, що Ломаченко 21 травня 2023-го програв Девіну Хейні (30-0, 15 КО) одноголосним рішенням суддів, спровокувавши масу суперечок серед уболівальників та експертів. Об’єднаний чемпіон суперважкої ваги Олександр Усик (21-0, 14 КО) назвав це пограбуванням українця.