Капітан збірної України з біатлону Дмитро Підручний долучився до збору для снайперів ЗСУ, які знищують російських окупантів на фронті.

«Твій донат закриває «мішені». Можливістю представляти Україну на Кубку світу я завдячую нашим захисникам та захисницям, які борються за кожен метр нашої країни.

Моєї вдячності завжди буде недостатньо, тому я беру на себе частину збору з проєкту «Гнів пречистий», який організував благодійний фонд «Повернись Живим». Його ціль — підсилити 100 снайперів для ефективної розвідки та ураження цілей на відстані понад 2 км. Загальна сума яку потрібно зібрати упродовж проєкту — 220 000 000 грн.

Я відкрив банку, на яку протягом всього сезону-23/24 буду переказувати певний % з призових після кожного етапу.

І дуже хочу, щоб до цього збору долучився і ти. Тому, щоб донат «від біатлоніста для снайпера» був куди більш вагомим, цю банку може поповнювати будь-хто! Головне пам’ятати: маленьких донатів не буває і саме твій донат закриє «мішені».

Цю банку я розіб’ю вкінці сезону і усі кошти перекажу на збір «Гнів пречистий».

Серед усіх, хто задонатив протягом кожного окремо етапу, я буду розігрувати свій біб з автографом. Ім’я переможця буду вибирати випадковим чином серед будь-якого донату, навіть мінімального. А той, хто задонатить найбільшу суму за весь період збору – отримає цінний приз. Що саме – нехай буде сюрпризом, принаймні поки що.

Чим більше донатів — тим більше закритих «мішеней», — зазначив біатлоніст.